ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πλήθος κόσμου στο Sparring «Νίκος Βαμβακάς»

Το τμήμα Πυγμαχίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού διοργάνωσε το Sparring Ακαδημιών «Νίκος Βαμβακάς», το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο προπονητήριο κάτω από την Θύρα 5 του γηπέδου «Απ. Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Πλήθος κόσμου στο Sparring «Νίκος Βαμβακάς»

Δείτε το ενημερωτικό του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Το τμήμα Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. διοργάνωσε το Sparring Ακαδημιών «Νίκος Βαμβακάς», το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο προπονητήριο κάτω από την Θύρα 5 του γηπέδου “Απ. Νικολαΐδης” της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, κατακλύζοντας την αίθουσα, γεγονός που αποτελεί μία ακόμα επιβράβευση για το δάσκαλο Γιάννη Αϊδινιώτη, για την εξαιρετική δουλεία που γίνεται στο τμήμα μποξ του Τριφυλλιού.

Στις συναντήσεις έλαβαν μέρος νεαροί Πυγμάχοι από 6 Συλλόγους από ολόκληρη την Ελλάδα! Πρόκειται για παιδιά από τον Άρη Θεσσαλονίκης, το Λουτράκι, τον Άρη Νίκαιας, την Ήρα Νίκαιας, το Διαγόρα Κορυδαλλού, το Λεωνίδα και το Μπάλλιο.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Ζαχαρίας Πιτυχούτης, μέλος της ομάδας του αήττητου πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού το 1964, που έκανε το γύρο του θριάμβου μέσα στο «Καραϊσκάκη» ανεμίζοντας τη σημαία του Τριφυλλιού».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
spar9
spar5
spar3

Ο δάσκαλος Γιάννης Αϊδινιώτης με τον κ. Πιτυχούτη

spar4
spar6
spar7
spar8

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.