ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη

Παπαγιάννης: «Χρειαζόμαστε τη νίκη με Μάλαγα»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στο Panathinaikos24.gr, για την πολύ καλή του εμφάνιση, τα αποδυτήρια της ομάδας αλλά και για το ματς με την Ουνικάχα Μάλαγα.

Παπαγιάννης: «Χρειαζόμαστε τη νίκη με Μάλαγα»

Ο Έλληνας σέντερ είχε για ακόμη ένα παιχνίδι πολύ καλή απόδοση, καθώς σημείωσε 16 πόντους και μοίρασε θέαμα με τα εντυπωσιακά του καρφώματα στο ΟΑΚΑ, στη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στο Λαύριο με 94-56.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη στο Panathinaikos24.gr:

Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από σένα όπου πέτυχες 16 πόντους και μάζεψες 6 ριμπάουντ.

«Για τους πόντους δεν θέλω να πω κάτι, με βοηθούν οι συμπαίκτες μου πάρα πολύ, όμως με βοηθάει και ο εαυτός μου καθώς κάνω πολύ προπόνηση στα hoop όπως και γενικά σε όλα τα τελειώματά μου. Γενικώς κάνω ότι μπορώ για να βοηθάω και τον εαυτό μου και την ομάδα μου μέσω του σκορ».

Αυτές οι καλές σου εμφανίσεις, σου «χτίζουν» αυτοπεποίθηση κάθε φορά που πατάς στο παρκέ;

«Ξεκινάς πάντα από μόνος σου όταν μπαίνεις στο παρκέ να έχεις αυτοπεποίθηση γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για έναν αθλητή του μπάσκετ. Μετά σου δίνουν κίνητρο ο προπονητής όπως και οι συμπαίκτες σου πάρα πολύ. Η ομάδα είναι πολύ δεμένη. Τα αποδυτήρια είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μια ομάδα. Βέβαια οι καλές μου εμφανίσεις μου δίνουν κίνητρο για να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω περισσότερο την ομάδα μου που είναι και το σημαντικότερο».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.286 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια και σε δυνατές έδρες με Μάλαγα και Ερυθρό Αστέρα αντίστοιχα.

«Χρειαζόμαστε τη νίκη στον αγώνα με την Μάλαγα και θα πάμε δυνατά σ’ αυτό το παιχνίδι. Έχουμε σημειώσει καλές εμφανίσεις και θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες. Όσο για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα την επόμενη βδομάδα, είχαμε ένα κακό αγώνα στο ΟΑΚΑ και θα προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε στο Βελιγράδι».

Ο κόσμος της ομάδας μετά από το ματς με την Φενερμπαχτσέ «ονειρεύεται» Βερολίνο, είναι εφικτό κάτι τέτοιο;

«Δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή, στόχος της ομάδας είναι να κοιτάει τον επόμενο αγώνα. Ο επόμενος αγώνας είναι με την Μάλαγα οπότε θα εστιάσουμε εκεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.