ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και ακόμα είναι νωρίς...

«Πετάει» φωτιές ο Ουίλιαμς (vids, pics)

Εκπληκτικές είναι οι πρώτες εμφανίσεις του Έλιοτ Ουίλιαμς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον Αμερικανό να δείχνει πως έχει «κουμπώσει» πολύ γρήγορα στο «τριφύλλι», σύμφωνα και με τους αριθμούς του στα τέσσερα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

«Πετάει» φωτιές ο Ουίλιαμς (vids, pics)

Ο Αμερικανός, ήρθε για να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό σε μία θέση στην οποία είχε πρόβλημα, με τα πρώτα του παιχνίδια, να δικαιώνουν τους «πράσινους» και φυσικά τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, για τη μεταγραφή του.

Ο Ουίλιαμς από το πρώτο του παιχνίδι με τα πράσινα, έδειξε σημάδια της ποιότητας του και μοιάζει βέβαιο, πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερος, δυναμώνοντας την ομάδα ενόψει του τελευταίου μισού της σεζόν, με σημαντικές αναμετρήσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα.

ÃÏÕÉËÉÁÌÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÑÊÁÄÉÊÏÓ WILLIAMS PANATHINAIKOS - ARKADIKOS (BASKET LEAGUE 2015-2016)

Από το ντεμπούτο του απέναντι στον Αρκαδικό στο ΟΑΚΑ, έδειξε σημάδια της κλάσης του, σημειώνοντας 10 πόντους σε 22 λεπτά συμμετοχής και προσθέτοντας ακόμα 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δεύτερος αγώνας με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ήταν το πρώτο μεγάλο τεστ για τον Αμερικανό και φρόντισε να το περάσει με απόλυτη επιτυχία, αφού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, με εντυπωσιακούς αριθμούς, στην άνετη νίκη του Παναθηναϊκού.

Σε 27 λεπτά που έμεινε μέσα στο παρκέ, ο Ουίλιαμς κατάφερε να σημειώσει 18 πόντους (2/4 διπ., 2/4 τριπ., 8/9 βολές) με 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε ένα καταπληκτικό για εκείνον παιχνίδι.

Και αν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, είδαν με καλό μάτι τον Ουίλιαμς από τις πρώτες του στιγμές, τότε σίγουρα ενθουσιάστηκαν με την απόδοση που είχε στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, που ήταν και η πρώτη του παρουσία στην Euroleague, «αναγκάζοντας» τον Τζόρτζεβιτς να τον κρατήσει 33 λεπτά στο παρκέ.

Εκεί, ο 26χρονος «πέταγε» φωτιές και μπροστά σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ σημείωσε 14 πόντους (4/9 διπ. 6/6 βολές) με 2 ασίστ και 1 κλέψιμο, όντας μαζί με τον Καλάθη και τον Ραντούλιτσα οι κορυφαίοι παίκτες των «πρασίνων».

Τελευταίο παιχνίδι…μέχρι το επόμενο, εκείνο με το Λαύριο το απόγευμα της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ. Νέα τρομερή εμφάνιση με 17 πόντους (5/6 διπ. 7/8 βολές) και ακόμα 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο ο απολογισμός, σε μόλις 15 λεπτά συμμετοχής, με τον Ουίλιαμς να μας «κάνει» να ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια του.

ÃÏÕÉËÉÁÌÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ËÁÕÑÉÏ WILLIAMS PANATHINAIKOS - LAVRIO (BASKET LEAGUE 2015-2016)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.