ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο «Ταρζάν» Καρέλης και οι περιπέτειες με το νοσοκομείο

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Sport», ο Νίκος Καρέλης θυμάται την παιδική του ηλικία και το πως κατέληξε δύο φορές στο νοσοκομείο, για πλύση στομάχου.

Ο «Ταρζάν» Καρέλης και οι περιπέτειες με το νοσοκομείο

Ο άσος της Γκενκ, σε μία απολαυστική συνέντευξη, που θα δημοσιευτεί αύριο ολόκληρη, θυμάται τις περιπέτειες του ως πιτσιρικάς, όταν ανέβαινε στα δέντρα και έτρωγε τσιγάρα και αναφέρεται στο πέρασμα του από τη Ρωσία.

«Μου άρεσε να σκαρφαλώνω στα δέντρα και δύο φορές είχα φάει ένα τσιγάρο! Αλήθεια φίλε μου (γέλιο). Ήμουν πέντε με έξι ετών. Δεν ξέρω τι είχα στο μυαλό μου. Είχα φτάσει ως το νοσοκομείο για πλύση στομάχου. Επίσης είχα πάει ακόμα μια φορά στο νοσοκομείο. Ήμουν άρρωστος εγώ και η αδερφή μου και η μητέρα μου μας έδινε αντιβίωση από το μπουκάλι. Πήγε να δώσει στην αδερφή μου ένα κουτάλι και τότε εγώ πήρα κρυφά το μπουκάλι και ήπια όλη την αντιβίωση», θυμάται αρχικά ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, μίλησε για την απόφαση του να μην συνεχίζει την κολύμβηση και να παίξει ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Όταν με είδε ο προπονητής μου να βουτάω στο νερό και έμαθε ότι είμαι μόλις έξι ετών είχε εντυπωσιαστεί. Είχε σκεφτεί να με κάνει πρωταθλητή στις καταδύσεις. Σκεφτόταν να με βάλει σε αγώνες καταδύσεων από πέντε ή δέκα μέτρα ψηλά. Εγώ όμως δεν ήθελα. Γύρισα σπίτι και άρχισα να κλαίω. Δεν ξέρω γιατί αντέδρασα τόσο έντονα. Τότε είχα πει στη μητέρα μου ότι θέλω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο».

Για τις εμπειρίες και τις δυσκολίες που πέρασε στη Ρωσία και πόσο των βοήθησαν:

«Κέρδισα περισσότερο στη Ρωσία παρά έχασα. Εκτός από τις δυσκολίες στο αθλητικό κομμάτι, ο καιρός ήταν φρικτός. Οι θερμοκρασίες ήταν 10, 15, 20 βαθμούς κάτω από το μηδέν. Μόνο δύο συμπαίκτες μου μιλούσαν αγγλικά και σε μαγαζί δεν μπορούσες να αγοράσεις ούτε ένα μπουκάλι νερό αν δεν ήξερες ρώσικα. Έτσι τους πρώτους μήνες καθόμουν κυρίως στο διαμέρισμά μου και μιλούσα στο Facebook με τους Έλληνας φίλους μου. Αλλά η Ρωσία είναι τρεις ώρες μπροστά από την Ελλάδα, συνεπώς θα έπρεπε να περιμένω κάθε μέρα ως τη 1 το βράδυ για να γυρίσουν οι φίλοι μου στην Κρήτη στα σπίτια τους και να τα πούμε από τον υπολογιστή. Ήμουν πολύ μόνος στο Περμ από το ξεκίνημα. Μετά ήρθε ο αδερφός μου. Στους πρώτους αυτούς μήνες προσπαθούσα να μαγειρεύω και να μάθω ρώσικα. Το έκανα ανελλιπώς για τρεις μήνες και όπως μου λέει ο συμπαίκτης μου στην Γκενκ, Ρουσλάν Μαλινόφσκι, τα ρώσικα μου είναι σε καλό επίπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...