ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προσπέρασε τον Γκάλη ο Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης στην αναμέτρηση με το Λαύριο, έφτασε τις 406 ασίστ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα και ξεπέρασε τον Νίκο Γκάλη στη σχετική λίστα.

Προσπέρασε τον Γκάλη ο Καλάθης

Ο διεθνής άσος των «πρασίνων», έφτασε τις 406 ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, όλες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και έχει πλέον τέσσερις παραπάνω από το ζωντανό θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, καταφέρνοντας να μπει στην πρώτη πεντάδα της λίστας.

Ο Γκάλης, που φόρεσε για μία διετία (1992-1994) τη φανέλα με το τριφύλλι, πρόλαβε να δώσει 402 τελικές πάσες και μέχρι εχθές, που ο Καλάθης μοίρασε έξι απέναντι στο Λαύριο, βρισκόταν στην 5η θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.