ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Το καλύτερο για την πέμπτη σερί νίκη»

Την προσοχή των παικτών του ζητάει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Μάλαγα (03/03, 21:45), για την 9η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague.

Τζόρτζεβιτς: «Το καλύτερο για την πέμπτη σερί νίκη»

Ο τεχνικός των «πρασίνων», αναφέρθηκε στη δυναμική της Μάλαγα και στο τι θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του, ώστε να πετύχουν την 5η σερί νίκη τους στο Top-16.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις στη Μάλαγα. Είναι καλοί, παίζουν με ένταση και ενέργεια, ειδικά στην έδρα τους, ενώ τους αρέσει να τρέχουν. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιδράσουμε, να παίξουμε δυνατά και έξυπνα, αλλά και να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε για την πέμπτη σερί νίκη στο Top16».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.