ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χωρίς Νέντοβιτς κόντρα στον ΠΑΟ

Τις υπηρεσίες του Νεμάνια Νέντοβιτς για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα στερηθεί η Μάλαγα, καθώς ο παίκτης υποφέρει από ένα τραυματισμό στη μέση.

Χωρίς Νέντοβιτς κόντρα στον ΠΑΟ

Τα άσχημα αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, ήρθαν να διαδεχθούν οι τραυματισμοί για τη Μάλαγα, η οποία στην αναμέτρηση της Πέμπτης (03/03 21:45), θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό χωρίς την παρουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα, βλέπει την αναμέτρηση κόντρα στο «τριφύλλι» σαν… τελικό, αφού θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει τις μικρές πιθανότητες πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αλλά μετά και από τον τραυματισμό του Νέντοβιτς που αποτελεί σημαντική μονάδα για την ομάδα του, οι όποιες ελπίδες εξανεμίζονται, αφού ο Παναθηναϊκός διανύει περίοδο φορμαρίσματος.

Ο Σέρβος ποιντ-γκαρντ των Ισπανών, αποκόμισε ένα τραυματισμό στη μέση στην πρόσφατη αναμέτρηση του πρωταθλήματος κόντρα στην Μούρθια και σήμερα δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί, με αποτέλεσμα ο προπονητής της ομάδας, να τον θέσει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.