ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τάπες για πρώτη φορά μετά την… 1η Νοέμβρη!

Τα… τρία (!) μπλοκ έφτασε στην Α1 ο Μίρο Ραντούλιτσα των 213 εκατοστών!

Τάπες για πρώτη φορά μετά την… 1η Νοέμβρη!

Καιρό τώρα είχε αναλυθεί η αδυναμία του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στην άμυνα που φαινόταν έντονα κυρίως λόγω της αδυναμίας της υπόλοιπης ομάδας να τον «προστατέψει». Ακόμα θεωρείται μέτριος αμυντικός αλλά αυτά που δίνει όταν παίρνει τη μπάλα φάτσα με το καλάθι υπερτερούν των όσων «θυσιάζονται» στην άμυνα προκειμένου ο προπονητής να τον «κρύψει».

Ακριβώς επειδή δεν του αρέσει να «κολλά» στον αντίπαλο, ποσώς μάλλον να τον παρενοχλεί ψηλά (το άλμα δεν είναι και το πιο δυνατό του σημείο παρότι με ύψος 2.13 και τεράστιο άνοιγμα χεριών θα μπορούσε να σκεπάζει τη στεφάνη) έκαναν εντύπωση τα δύο μπλοκ που μοίρασε στους παίκτες του Λαυρίου.

Ξέρετε πόσες τάπες μετρούσε προηγουμένως στην Α1! Μόλις… ΜΙΑ στον αγώνα εναντίον του Κολοσσού την 1η Νοεμβρίου!!!

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.