ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΖΕΙΜΣ ΦΕΛΝΤΕΙΝ

«Θέλουμε τη νίκη για το πλεονέκτημα»

Για τη σημαντική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μάλαγα, αλλά και για την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, μίλησε ο Δομινικανός γκαρντ στο Panathinaikos24.gr.

«Θέλουμε τη νίκη για το πλεονέκτημα»

O Δομινικανός γκαρντ του «τριφυλλιού», ξεκαθάρισε πως η αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στη Μάλαγα είναι μεν δύσκολη, αλλά όλη η ομάδα θα πρέπει ν’ αγωνιστεί όπως το τελευταίο διάστημα για να πάρει τη νίκη και να κάνει ένα βήμα ακόμα για την πρόκριση και το πλεονέκτημα έδρας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αγωνιστική του παρουσία στην αναμέτρηση με το Λαύριο, αλλά και στην ώθηση που έδωσε στον ίδιο και στους συμπαίκτες του η πρόσφατη εμφάνιση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Τέλος, μίλησε και για την παρουσία του κόσμου, οι οποίοι όπως ανέφερε, όταν βρίσκονται στο γήπεδο δίνουν περισσότερη ενέργεια και στον ίδιο αλλά και στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

12784771_1008323869228911_609961513_n

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr:

Για το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Μάλαγα:

«Θα είναι ένα μεγάλης σημασίας παιχνίδι για εμάς. Είμαστε σε καλό σημείο τώρα αλλά όλα μπορούν να συμβούν σε έξι παιχνίδια. Θέλουμε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας γιατί αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Η Μάλαγα έχει μερικά προβλήματα τώρα αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κόντρα στο Λαύριο είχες μια πολύ καλή απόδοση σημειώνοντας 12 πόντους.

«Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Ο κόουτς με ξεκούρασε στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Κάτι που το είχα ανάγκη. Παίξαμε όμως πολύ καλά και απλά εγώ προσωπικά, προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».

Στο ματς με την Φενέρμπαχτσε η ομάδα είχε μια εκπληκτική απόδοση όπως και εσύ, σας δίνει αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη για τη συνέχεια;

«Προσωπικά για μένα ήθελα σε αυτό το ματς ήθελα να δώσω τα μέγιστα όπως σε κάθε παιχνίδι. Είδα μερικά ματς της Φενέρμπαχτσε στην Ευρωλίγκα και ήμουν ενθουσιασμένος να παίξω σε αυτό το παιχνίδι. Όσο για την ομάδα δείξαμε πόσο καλοί είμαστε. Μετά το ματς, είδαμε βίντεο του αγώνα και καταλάβαμε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερη διαφορά του σκορ από τους πέντε πόντους.

 Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς αλλά πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Το Τop-16 δεν σταματάει σε αυτό τον αγώνα, αλλά πάντως δείξαμε στο παρκέ πως έχουμε μια καλή ομάδα με πολύ ταλαντούχους παίκτες».

Βάσει της νίκης κόντρα στην πρωτοπόρο του γκρουπ Φενέρμπαχτσε, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ευελπιστούν και για συμμετοχή στο Final Four του Βερολίνου.

«Πρώτος στόχος μας είναι να φτάσουμε στα προημιτελικά με πλεονέκτημα έδρας και μετά στόχος μας θα είναι να προκριθούμε στο Final Four. Αν αντιμετωπίσουμε την Φενέρμπαχτσε στο Βερολίνο θα είναι ένα διαφορετικό ματς καθώς θα υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων στις κερκίδες. Έχουμε οπαδούς σε όλο τον κόσμο οπότε με την στήριξή τους ποτέ δεν ξέρεις, ίσως ξανακερδίσουμε».

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού συνεχίζει να είναι ο μεγάλος συμπαίκτης της ομάδας κάτι που απέδειξε έμπρακτα και στον αγώνα με την Φενέρ.

«Οι οπαδοί μας δίνουν στήριξη και κίνητρο για να πάρουμε τη νίκη σε κάθε ματς και ειδικά σε αυτό με την Φενέρμπαχτσε μας έδωσαν πολύ ενέργεια. Έτσι πιστεύω να κάνουν και στα επόμενα ματς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.