ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

Πρόστιμο σε τέσσερις

Ζέκα, Μέστο, Κουτρουμπής και Μαμούτε τιμωρήθηκαν για τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια των αγώνων. Παρατηρήσεις Στραματσόνι στον Μπεργκ για τα νεύρα του.

Πρόστιμο σε τέσσερις

Έντονος εκνευρισμός παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να είναι πολλές οι φορές που ξεφεύγουν οι ποδοσφαιριστές. Αποκορύφωμα, οι κόκκινες κάρτες που έχουν δει στα τελευταία ματς οι ποδοσφαιριστές, οι οποίες δεν αφορούν κάποια σκληρά μαρκαρίσματα.

Η… απειθαρχία αυτή αναγκάζει τον Αντρέα Στραματσόνι να λάβει τα μέτρα του. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sportday, ο Ιταλός προπονητής ανακοίνωσε στην προπόνηση της Τρίτης πως επιβάλλεται πρόστιμο στους Ζέκα, Μέστο και Κουτρουμπή για τις αποβολές που έχουν δει και οι οποίες ήρθαν για αντιαθλητικά χτυπήματα, ενώ με πρόστιμο θα τιμωρηθεί και ο Μαμούτε για το χτύπημα στον Πέλκα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα.

Παράλληλα, ο Στραματσόνι έκανε παρατηρήσεις και στον Μάρκους Μπεργκ για τον εκνευρισμό που βγάζει κατά τη διάρκεια των αγώνων, λέγοντας του πως θέλει να είναι πιο ήρεμος καθώς έτσι θα βοηθάει περισσότερο την ομάδα.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν γίνεται να τιμωρούμε την ίδια μας την ομάδα με ενέργειες σαν αυτές και να την αφήνουμε με παίκτη λιγότερο. Από εδώ και πέρα όποιος κάνει τέτοιες ενέργειες θα τιμωρείται βάσει εσωτερικού κανονισμού», είπε μεταξύ άλλων ο Στραματσόνι στους παίκτες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.