ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Μάλαγα, ο Τζέιμς Γκιστ, σχολίασε το σημαντικό παιχνίδι των «πρασίνων» για την 9η αγωνιστική του Top-16.

Γκιστ: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Ο Αμερικανός άσος του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στην ενέργεια που έχουν δώσει οι νέες μεταγραφές, προσθέτοντας πως αυτό που κοιτάνε όλοι τώρα η νίκη απέναντι στη Μάλαγα.

Αναλυτικά το σχόλιο του Τζέιμς Γκιστ:

«Οι νέοι παίκτες μας έχουν δώσει πολύ μεγάλη ενέργεια, ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Παρόλα αυτά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Μας ενδιαφέρει μόνο να κερδίσουμε τον αγώνα στη Μάλαγα και για να το κάνουμε αυτό ξέρουμε τον τρόπο που πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε.

Είναι μια ομάδα ενός ισχυρού πρωταθλήματος που παίζει το κλασικό ισπανικό μπάσκετ, τους αρέσει να τρέχουν και να βγάζουν ένταση διαρκώς στο παιχνίδι τους και να πηγαίνουν συνέχεια στο επιθετικό ριμπάουντ. Προσωπικά δεν ασχολούμαι με το αν έχει προβλήματα η Μάλαγα, κοιτάζω μόνο τον Παναθηναϊκό και το συμφέρον του».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 26.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.