ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πλάθα: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής της Μάλαγα, Ζοάν Πλάθα, έκανε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας ως σπουδαία ομάδα το «τριφύλλι».

Πλάθα: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, σχολίασε τις σημαντικές απουσίες και πρόσθεσε πως το σημαντικό παιχνίδι για τη Μάλαγα, είναι εκείνο με τη Σαραγόσα και όχι αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ κάναμε καλή δουλειά απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Θέλουμε και την Πέμπτη να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι, αν και θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα από τεχνικής άποψης λόγω της απουσίας του Νέντοβιτς. Στόχος μας είναι να παίξουμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Για μας το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό με τη Σαραγόσα, αλλά είμαστε η Μάλαγα και θα τα δώσουμε όλα αύριο. Συναντήθηκα με τη διοίκηση και παρότι δεν αλλάζουμε συνήθως παίκτες, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες και ανάγκες που μας υποχρεώνουν να κάνουμε κάτι. Μας λείπουν ήδη ο Μάρκοβιτς και ο Τζαμάρ Σμιθ, γι’ αυτό χρειαζόμαστε βοήθεια. Πρέπει να αντιδράσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.