ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποκριάτικο πάρτι από Ράγκμπι και Σκοποβολή (pic)

Αποκριάτικο πάρτυ την ερχόμενη Παρασκευή (4 Μαρτίου), διοργανώνει το τμήμα του ράγκμπι μαζί με εκείνο της σκοποβολής, με μέρος των εσόδων να πηγαίνουν στην ενίσχυση των τμημάτων του συλλόγου και στους πρόσφυγες.

Αποκριάτικο πάρτι από Ράγκμπι και Σκοποβολή (pic)

Η σχετική ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή 4 Μαρτίου τα τμήματα Ράγκμπι και Σκοποβολής του Παναθηναϊκού Α.Ο.  διοργανώνουν αποκριάτικο πάρτυ στο Dunkel bar στην Πανόρμου. Μουσικές, μπύρες, ποτά, φαγητά, BBQ, λαχειοφόρο με δώρα και από τα δύο τμήματα και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΟ και χωρίς αυξημένες τιμές!

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των τμημάτων του Συλλόγου αλλά και για τη σίτιση των προσφύγων που έχουν βρει καταφύγιο στην πλατεία Βικτωρίας».

12728825_970192803049674_8886810941551544783_n

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.