ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κινήθηκε αλά… Γκιστ η ΚΑΕ

Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση που μερίμνησε νωρίς για τον Τζέιμς Φελντέιν πριν οι «πλούσιες» ομάδες ενδιαφερθούν!

Κινήθηκε αλά… Γκιστ η ΚΑΕ

Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση που στην περίπτωση του Τζέιμς Φελντέιν έδρασε αστραπιαία (όπως πέρσι μέσα Μαρτίου με την περίπτωση Γκιστ) ανανεώνοντας πρόωρα το συμβόλαιο του παίκτη-αποκάλυψη για την τρέχουσα σεζόν. Η μεταγραφή του Δομινικανού το καλοκαίρι πέρασε «ξώφαλτσα», ελάχιστοι ασχολήθηκαν μαζί του, όμως εφτά μήνες μετά ο διεθνής γκαρντ αποδεικνύεται λαβράκι.

Με 13 πόντους μ.ο (47% στα τρίποντα) και 2.8 ασίστ στην Α1 (10 πόντοι και 2.4 ασίστ τα νούμερά του στην Ευρωλίγκα) ο 28χρονος προσαρμόστηκε τάχιστα στις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού τρόπου παιχνιδιού σε σημείο να δημιουργεί υποψίες ότι οι σύλλογοι με βαρύτερα πορτοφόλια θα του χτυπούσαν αργά ή γρήγορα την πόρτα. Οι ιθύνοντες προνόησαν κι ο εκρηκτικός κόμπο γκαρντ θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο.

Ο Φελντέιν (θεαματικός και ουσιαστικός ταυτόχρονα σε εποχές που το μπάσκετ έχει πάει σε ταχύτητα, αθλητικά προσόντα) προσφέρει τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό, όντας θετικός και στις δύο πλευρές του παρκέ, καμιά σχέση δηλαδή με τους προκατόχους του Μπλουμς, Σλότερ που ζούσαν κι ανέπνεαν μόνο μέσω εκτέλεσης!

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.636 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνεχίζοντας την θητεία του σε ένα από τα καλύτερα προγράμματα που υπάρχουν πανευρωπαϊκά θεωρούμε βέβαιο πως θα εμπλουτίσει περισσότερο το μπασκετικό του IQ, άλλωστε δίπλα σε Τζόρτζεβιτς-Διαμαντίδη δεν γίνεται να μην εξελιχθείς. Έχουμε την εντύπωση ότι μελλοντικά τα χαρακτηριστικά του θα δημιουργήσουν πρόσθετη υπεραξία αφού (βάσει όσων έχουμε δει) παρουσία του σε βασικό σχήμα με Καλάθη, Γκιστ, Ουίλιαμς, Χάντερ (ή Χέινς) δημιουργεί τον πιο εκρηκτικό/ταχυδυναμικό Παναθηναϊκό της ιστορίας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.