ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε ότι από σήμερα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό Κυπέλλου με τον Φάρο, την Κυριακή.

Εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε από σήμερα (2/3) η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Φάρο Κερατσινίου, ο οποίος θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή (6/3, 5.30μ.μ.).

Λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας του Υφυπουργού Αθλητισμού σχετικά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο και την υποχρεωτική αναγραφή του ΑΜΚΑ σε αυτό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σεβόμενη το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης της παραχώρησε τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία της για την έκδοση και διάθεση των εισιτηρίων.

Σημειώνεται πως όλα τα εισιτήρια τιμώνται προς 15 ευρώ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.632 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κλείστε τη θέση σας για τον τελικό από τα κάτωθι σημεία:

*Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

Παράλληλα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με ωράριο λειτουργίας την Πέμπτη (3/3) και την Παρασκευή (4/3) από τις 10π.μ. ως τις 6μ.μ. Για τη διευκόλυνση του κοινού τα εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοιχτά και το Σάββατο (5/3) από τις 11π.μ. μέχρι τις 5μ.μ.».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...