ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρόγκα: «Να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στις κατακτήσεις»

Η Πέννυ Ρόγκα, μία μόλις ημέρα πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο Final-4 της Χίου, σχολιάζει το ντέρμπι και δηλώνει πως ήρθε η ώρα ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στους τίτλους.

Ρόγκα: «Να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στις κατακτήσεις»

Η λίμπερο των «πρασίνων», έδειξε να έχει πίστη στις ικανότητες της ομάδας και τόνισε πως το αυριανό ματς, θα είναι εντελώς διαφορετικό από το πρόσφατο των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, δήλωσε πως η ίδια και οι συμπαίκτριες της, θα κάνουν τα πάντα ώστε ο τίτλος να πάει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα και θα νικήσουμε. Οι ομάδες θα είναι πιο διαβασμένες, αλλά θεωρώ ότι το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος μας έδειξε πως μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Το περασμένο Σάββατο δεν παίξαμε τόσο καλά και κάναμε αβίαστα λάθη ενώ είδαμε πως όταν ασκούσαμε πίεση στον αντίπαλο μας τότε αυτός έκανε τα λάθη.

Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε  άνθρωπο του Τριφυλλιού!
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε άνθρωπο του Τριφυλλιού! 527 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα κι εκεί έχουμε επικεντρωθεί. Θεωρώ ότι έχει έρθει η ώρα για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στις κατακτήσεις τίτλων και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Ενώ για το γεγονός πως το Final-4 του Κυπέλλου γίνεται στη Χίο: «Το άθλημα έχει ανάγκη να το αγκαλιάσει ο κόσμος. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και πιστεύω ότι θα βγουν πολύ όμορφες εικόνες από τη Χίο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.