ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ

Ταξίδι 600 χιλιομέτρων για να δει τον Διαμαντίδη (pic)

Ένας φίλος του Παναθηναϊκού από την Ισπανία, κάνει ταξίδι 600 χιλιομέτρων ώστε να δει για τελευταία φορά τον Δημήτρη Διαμαντίδη να αγωνίζεται, στην αναμέτρηση απέναντι στη Μάλαγα.

Ταξίδι 600 χιλιομέτρων για να δει τον Διαμαντίδη (pic)

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Μάλαγα για την 9η αγωνιστική του Top-16, με έναν φίλο του Παναθηναϊκού να κάνει ταξίδι 600 χιλιομέτρων, ώστε να δει τον Δημήτρη Διαμαντίδη για τελευταία φορά να αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Χαβιέ Μπλάσκεθ, έγραψε στο twitter πως: «Θα κάνω 600 χιλιόμετρα με το αμάξι για να δω τον Διαμαντίδη μία τελευταία φορά… τιμώντας τον θρύλο μας». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.