Τι δουλειά είχαν οι… συνοδοί του Κουντούρη στο τσάρτερ;

Panathinaikos24 Team
03.03.2016 | 14:53
Τι δουλειά είχαν οι… συνοδοί του Κουντούρη στο τσάρτερ; | Panathinaikos24.gr

Για μια ακόμη φορά ο ΟΣΦΠ κάνει ό, τι γουστάρει και η Υπηρεσία αθλητικής βίας κλείνει τα μάτια. Διαβάστε για την ωραία ιστορία του Κουντούρη και την... είσοδό του στο τσάρτερ για τη Χίο με δυο "προστάτες" από τη Θύρα 7!

Δεν είναι είδηση ότι ο ΟΣΦΠ κάνει ό, τι θέλει, όποτε θέλει και όπου θέλει. Χρόνια γίνονται αυτά και κανείς δεν μιλάει. Είναι, όμως, πρόκληση όταν όλοι οι σύλλογοι είναι τυπικοί σε κανονισμούς και εντολές, το σωματείο του Πειραιά, να τα αλλάζει όλα με το «έτσι θέλω» και να μη μιλάει κανείς.

Τι συνέβη, λοιπόν…
Η ΕΟΠΕ ήταν πολλή αυστηρή στο θέμα της μετακίνησης των αποστολών στη Χίο για το φάιναλ φορ βόλεϊ γυναικών, με αριθμό περιορισμένο στις θέσεις, κάτι στο οποίο υπάκουσαν όλοι οι σύλλογοι και ήταν τυπικοί. Οπως και ο Παναθηναϊκός. Ολοι; Ποιοι όλοι; Ο ευνοημένος της υπόθεσης, ΟΣΦΠ, έκανε πάλι ό, τι γουστάρει!

Ο Κουντούρης… έσκασε μύτη μαζί με δυο… φρουρούς του από τη Θύρα 7, αγνώστους σε όλους, οι οποίοι δεν είναι μέλη του σωματείου και του Δ.Σ.,  γεγονός που προκάλεσε την έκπληξη των μελών των άλλων συλλόγων. Η ομοσπονδία έδωσε την ερυθρόλευκη λίστα στην Υπηρεσία Αθλητικής Βίας και αυτή την ενέκρινε! Ναι, καλά διαβάζετε!

Ενώ εξάντλησε την αυστηρότητά της στις άλλες ομάδες, στον ΟΣΦΠ δεν είπε τίποτα, όταν έκανε την εμφάνισή του ο Κουντούρης και η παρέα του…
Τα υπόλοιπα σχόλια είναι περιττά. Αλλη η μεταχείριση στον ΟΣΦΠ . Το ερώτημα, βέβαια, εκτός από τα της ομοσπονδίας είναι γιατί ο Κουντούρης… συνοδεύεται μακριά από τον Πειραιά…

Ο Ψυχίατρος

Ενότητες