Στήλες

Όργωσαν έκταση που θα φιλοξενούσε πρόσφυγες

Όργωσαν έκταση που θα φιλοξενούσε πρόσφυγες

Ακραίες είναι οι αντιδράσεις στον δήμο Πέλλας για τα κέντρα υποδοχής προσφύγων. Νυχτερινές ώρες κάτοικοι του χωριού Αθύρα όργωσαν και έσκαψαν με τρακτέρ, φορτωτές και άλλα μηχανήματα την έκταση 100 στρεμμάτων, η οποία πρόκειται να φιλοξενήσει 3.000 πρόσφυγες

Όταν την επόμενη μέρα κλιμάκιο του στρατού έφτασε στο σημείο για να κάνει επιτόπια αυτοψία του χώρου, προκειμένου να στηθούν οι πρώτες σκηνές, είδαν τον χώρο σκαμμένο με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν.

Η έκταση επελέγη αντί του στρατοπέδου Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά, το οποίο έγινε στόχος εμπρηστών το περασμένο Σάββατο.

Λίγο πριν το όργωμα, κάτοικοι προπηλάκισαν το δήμαρχο Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκο, ο οποίος μετέβη στο χωριό για να ενημερώσει τους κατοίκους για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνει εκεί το κέντρο υποδοχής προσφύγων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version