ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στυλιάρας στη Λεωφόρο

Τον Δημήτρη Στυλιάρα όρισε η ΚΕΔ για να σφυρίξει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, με τον συγκεκριμένο ρέφερι να έχει έντονο παρελθόν κόντρα στους «πράσινους».

Στυλιάρας στη Λεωφόρο

Αρκετές συζητήσεις θα προκαλέσει ο ορισμός-πρόκληση του Δημήτρη Στυλιάρα για την αναμέτρηση της Κυριακής στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο.

Η ΚΕΔ αποφάσισε να ορίσει το συγκεκριμένο διαιτητή, που είχε προκαλέσει την οργή των «πρασίνων», καθώς λίγες μόνο ώρες πριν την πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το κύπελλο Ελλάδας, ο Στυλιάρας είχε βρεθεί στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου και έλαβε συγκεκριμένες οδηγίες για το ματς που όπως είχε χαρακτηριστεί… ήταν ειδικών συνθηκών.

Θυμίζουμε πως, η διαιτησία που είχε κάνει ο ρέφερι του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας, ήταν κάκιστη και είχε παραπεμφθεί γι αυτή, καθώς είχε μπερδέψει τους παίκτες του Ατρόμητου (Λαζαρίδη και Φυτανίδη) δίνοντας λανθασμένη κόκκινη κάρτα στον πρώτο την οποία στη συνέχεια πήρε πίσω.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.788 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης στην τότε έκθεσή του ο παρατηρητής της αναμέτρησης, είχε κάνει αναφορά και για την κόκκινη κάρτα που δεν αντίκρισε ο Μεχντί Αμπέντ, πέρα από την κόκκινη που είχε δει ο Γιώργος Κουτρουμπής για αντιαθλητική ενέργεια στον Κεϊτά.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 25ης αγωνιστικής…

Σάββατο 5/3 15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας) 17:15 Πλατανιάς-Πανιώνιος: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Κυριακή 6/3 15:00 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας) 17:15 Πανθρακικός-ΠΑΟΚ: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου) 17:15 Βέροια-Λεβαδειακός: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας) 17:15 Skoda Ξάνθη-Καλλονή: Θανάσης Γιάχος (Χίου) 19:30 Ηρακλής-Ολυμπιακός: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Δευτέρα 7/3 19:30 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.