ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Δεν αντέξαμε στο τέλος»

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες λύσεις, γι’ αυτό και κέρδισε, στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του ημιτελικού.

Ρούσης: «Δεν αντέξαμε στο τέλος»

Ο τεχνικός των «πράσινων» δήλωσε χαρακτηριστικά, πως η ομάδα του από αουτσάιντερ, έγινε φαβορί, αλλά η έλλειψη λύσεων έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Ρούσης στον «ΣΠΟΡ FM»:

«Παίξαμε στα όριά μας παρά τις απουσίες που είχαμε. Καταφέραμε στο ματς να γίνουμε εμείς το φαβορί. Στο τέλος δεν αντέξαμε, ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες λύσεις. Οι παίκτριές όμως προσπάθησαν πολύ, έκαναν ό,τι μπορούσαν. Ο Ολυμπιακός έχει 2-3 λύσεις σε κάθε θέση. Το παιχνίδι ήταν τέτοιο με μεγάλη ένταση και με πολλές φάσεις και σε αυτό παίζει σίγουρα ρόλος ο πάγκος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...