ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη συνάντηση που συγκάλεσε ο Μποροβήλος και ο Αλαφούζος

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, αναμένεται να δώσει το «παρών» στην συνάντηση που συγκάλεσε ο Γιώργος Μποροβήλος, τη ερχόμενη Τρίτη, στα γραφεία της Λίγκας.

Στη συνάντηση που συγκάλεσε ο Μποροβήλος και ο Αλαφούζος

Ο πρόεδρος των «πράσινων», παρότι είναι στα…  μαχαίρια με τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να παραβρεθεί στη συνάντηση, που συγκάλεσε ο Γιώργος Μποροβήλος, με σκοπό να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, όλοι οι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ιβάν Σαββίδης, ήταν ο πρώτος που, δήλωσε πως θα βρεθεί, ενώ τώρα και ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να δώσει το «παρών», προκειμένου να γίνει-αν γίνει-μια ειλικρινής συζήτηση, με στόχο την αρχή της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Άγνωστο παραμένει τι θα πράξει ο Δημήτρης Μελισσανίδης-μπορεί να εκπροσωπηθεί, διότι δεν κατέχει τυπικά θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ ΑΕΚ-ενώ από πλευράς Ολυμπιακού δεν είναι σίγουρο αν θα βρεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ωστόσο αυτό που έχει σημασία, είναι ότι η επιθυμία της… κάθαρσης είναι έκδηλη και άπαντες (πλην μερικών…) στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.