ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Έκπληκτοι στην Αγγλία: Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Σάββας και τα… στημένα!

Η αγγλική εφημερίδα Daily Mail με άρθρο της αναφέρει την σχέση αίματος του νέου γενικού γραμματέα της ΟΥΕΦΑ με τον Σάββα Θεοδωρίδη και τις κατηγορίες για στημένα παιχνίδια που φέρεται να αντιμετωπίζει.

Έκπληκτοι στην Αγγλία: Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Σάββας και τα… στημένα!

Την… απορία και την έκπληξη τους τους εκφράζουν στην Αγγλία, σχετικά με την… προαγωγή του Θεόδωρου Θεοδωρίδη σε ρόλο γενικού γραμματέα της ΟΥΕΦΑ. Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα Daily Mail με δημοσίευμα της αναφέρει την είδηση με τον εξής τίτλο: «Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης ανακοινώθηκε ως νέος γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ, μολονότι ο πατέρας του έχει αναμειχθεί σε σκάνδαλο στημένων αγώνων».

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ