ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πάει για προπονητής ο Βόκολος

Δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Λεωνίδα Βόκολου στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αναλάβει τις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Πάει για προπονητής ο Βόκολος

Παρά τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες, περί επιστροφής του Λεωνίδα Βόκολου στον Παναθηναϊκό, για τη θέση του επικεφαλής των ακαδημιών της ομάδας, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» αναμένεται να κάνει στροφή στην καριέρα του και να ακολουθήσει το επάγγελμα του προπονητή.

Ο Λεωνίδας Βόκολος, αποχώρησε πριν ένα μήνα περίπου από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο εκτελούσε χρέη τεχνικού διευθυντή, ωστόσο τις τελευταίες ώρες, κυκλοφόρησαν σενάρια, που ήθελαν τον Γιάννη Αλαφούζο, να επαναφέρει τον Βόκολο στο «τριφύλλι», από άλλο πόστο, αυτό του επικεφαλής των ακαδημιών, στη θέση του Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος φέρεται να αποχωρεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί, καθώς, ο παλαίμαχος άσος, επιθυμεί να ακολουθήσει το επάγγελμα του προπονητή και θα ρίξει όλο του το βάρος εκεί.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...