ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αϊδινιώτης: «Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή» (audio)

Ο Γιάννης Αϊδινιώτης έδωσε μια χειμαρρώδη συνέντευξη, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία 94 FM» και στην εκπομπή «Green Voice», όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Αϊδινιώτης: «Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή» (audio)

Πίσω από έναν πετυχημένο άντρα βρίσκεται πάντα μια δυναμική γυναίκα, έτσι σε αυτή τη συνέντευξη, ο κύριος Αϊδινιώτης ήταν συνοδευόμενος από την σύζυγο του Μαρία Καϊάφα και μάνατζερ του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναικού.

Ο «δάσκαλος» υπήρξε πρωταθλητής με τα γάντια του Παναθηναϊκού και τώρα υπηρετεί τον Σύλλογο για ακόμη μια φορά, ως προπονητής στο τμήμα πυγμαχίας του «τριφυλλιού». Επί θητείας του, το τμήμα κατέκτησε το 31ο  πανελλήνιο πρωτάθλημα της ιστορίας του, το 2015.

Ο Γιάννης Αϊδινιώτης γαλουχήθηκε από τα ιδεώδη του Παναθηναικού και αυτό θέλει να μεταλαμπαδεύσει και στις νεότερες γενιές που προπονεί. Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή λέει και τα μάτια του γεμίζουν από πάθος και περηφάνεια.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν επαγγελματίας πυγμάχος από το 1974 έως το 1981, ενώ αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, τις διαδοχικές χρονιές: 1977, ‘78, ‘79 και ’80, ενώ το 1986 απέκτησε δίπλωμα προπονητού Α’ κατηγορίας.

Να επισημάνουμε επίσης πως ήταν ο πρώτος που δημιούργησε τμήμα γυναικείας πυγμαχίας ενώ είχε υπάρξει μέλος του τεχνικού τιμ της εθνικής Ελλάδος.

Στο παρακάτω ηχητικό, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε όλη την συνέντευξη. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στη ζωή του, την πυγμαχία, τον Παναθηναϊκό, ακόμα και για την απόφαση του Δημήτρη Διαμαντίδη, να σταματήσει την καριέρα του στο τέλος της σεζόν.

Απολαύστε την χειμαρρώδη συνέντευξη του όπου μιλάει για όλους και για όλα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.