ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

«Δεν σκέφτομαι καν αν είναι ο τελευταίος τελικός»

Μόνο την κατάκτηση του Κυπέλλου στον αυριανό τελικό με τον Φάρο Κερατσινίου έχει στο μυαλό του ο Δημήτρης Διαμαντίδης, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

«Δεν σκέφτομαι καν αν είναι ο τελευταίος τελικός»

Αρχικά, ο αρχηγός δήλωσε: «Για εμάς κρίνεται ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο. Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Συγκέντρωση και να γίνει ένας ωραιός τελικός, να τον απολαύσει ο κόσμος που θα έρθει».

Ερωτώμενος για το γεγονός πως αυτός θα είναι ο τελευταίος τελικός Κυπέλλου στην καριέρα του, τόνισε: «Δεν έχω να διαχειριστώ κάτι, δεν σκέφτομαι καν αν είναι ο τελευταίος τελικός. Σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι και πώς θα πάρουμε το κύπελλο. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.