ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ευχές στον «Σάρας» από Ομπράντοβιτς-Ιτούδη (Vid)

Τα σαράντα του χρόνια κλείνει σήμερα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τους Ομπράντοβιτς και Ιτούδη να στέλνουν τις ευχές τους.

Ευχές στον «Σάρας» από Ομπράντοβιτς-Ιτούδη (Vid)

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σήμερα κλείνει τα σαράντα του χρόνια και όπως είναι φυσικό δέχεται ευχές απ’ όλο τον κόσμο του μπάσκετ που τον έζησε από κοντά και τον αγάπησε στις ομάδες που αγωνιζόταν.

Ξεχωριστές όμως ευχές ο «Σάρας», έλαβε από το πρώην τεχνικό δίδυμο του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη.

Ο «Ζοτς» μάλιστα του ευχήθηκε μιλώντας ελληνικά, ενώ στη συνέχεια του είπε: «Σάρας, χρόνια πολλά! Σου εύχομαι τα καλύτερα και φυσικά να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 47.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά του ο νυν τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του ευχήθηκε λέγοντας: «Φίλε μου Σάρας, σου εύχομαι τα καλύτερα. Δεν είναι εύκολο να γίνεται 40 ετών, έχεις πολλές εμπειρίες. Σου εύχομαι να συνεχίσεις, να έχεις υγεία εσύ και η οικογένειά σου. Χαρά και υγεία για εσένα και την οικογένειά σου».

Δείτε το βίντεο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.