ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Πράσινο» το ντέρμπι

Μεγάλη εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού με σκορ 2-1, σημείωσε η Κ15 του Παναθηναϊκού και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, σε αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της SuperLeague.

«Πράσινο» το ντέρμπι

Στο ντέρμπι που διεξήχθει στο «Γ. Καλαφάτης», οι «πράσινοι» κατάφεραν και πήραν μία πολύ σημαντική νίκη, με πρωταγωνιστές τους Ζαγαρίτη και Τζαβίδα, που πέτυχαν τα δύο γκολ, με αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να αφήσει δεύτερο τον Ολυμπιακό.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (Ê15)

Ο Παναθηναϊκός μπήκε από την αρχή δυνατά, ώστε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, με αυτό να έρχεται τελικά στο 30ο λεπτό της συνάντησης, με τον Ζαγαρίτη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα δύο γκολ, με τον Τζαβίδα να κάνει το 2-0 στο 47′ και να δίνει σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε απλά να μειώσει στο τελικό 2-1, με γκολ του Γεωργαντή στο 73ο λεπτό του ντέρμπι.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (Ê15)

Πλέον ο Παναθηναϊκός και με τρεις αγωνιστικές να μένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου, έχει ένα μεγάλο προβάδισμα για την πρώτη θέση του Νοτίου ομίλου και αν παραμείνει πρώτος, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, που έχει την πρωτοπορία στον άλλο όμιλο.

ΣΚΟΡΕΡ: 30’ Ζαγαρίτης, 47’ Τζαβίδας / 72’ Γεωργαντής

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Κλάιφερτ, Καραγιάννης, Μαυρουδής, Τζαβίδας (79’ Αλεξόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Ντοματάς (61’ Μπάκος), Σερπέζης,  Ζαγαρίτης  (76’ Ηλιάδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Τασσιάς, Γκοτζαμανίδης, Γλυνός, Τσακίρης (69’ Κοτσιανούλης), Ράμα (47’ Τσέργας), Μπουλάρι (51’ Γεωργαντής), Φέκκας, Μουγιός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE