ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Τσαρτσαρής ο MVP (vids)

Ο Κώστας Τσαρτσαρής, έχει αναδειχθεί τρεις φορές MVP σε τελικό κυπέλλου και μάλιστα συνεχόμενες, τις σεζόν ’06, ’07, ’08.

Τσαρτσαρής ο MVP (vids)

Ο Κώστας Τσαρτσαρής, έχει κατακτήσει με την «πράσινη» φανέλα, οκτώ τίτλους κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας αναδειχθεί τρεις φορές MVP, όντας ο μοναδικός που το έχει καταφέρει αυτό.

Συγκεκριμένα τις σεζόν 2006, 2007 και 2008, ο «Τσάρτσα» οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση των τροπαίων, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

2006: Παναθηναϊκός-Μαρούσι 68-57

Αναμνήσεις από τα «πράσινα» Final Four (part 1)
Αναμνήσεις από τα «πράσινα» Final Four (part 1) 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2007: Παναθηναϊκός-ΑΓΟΡ 87-48

2008: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 79-81

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.