ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η βράβευση του αρχηγού (vid, pics)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μαζί με τον Μιχάλη Κακιούζη, βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΚ για τη μεγάλη προσφορά τους στο άθλημα. Λίγο αργότερα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, πήρε βραβείο και από την ομάδα του Φάρου.

Η βράβευση του αρχηγού (vid, pics)

Σημαντική η σημερινή ημέρα για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και το ελληνικό μπάσκετ, αφού ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα βρεθεί για τελευταία φορά σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, μετά την απόφαση του να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν.

ÊÁËÁÌÐÏÕÊÇÓ ÃÉÁÍÊÏÂÉÔÓ ÄÉÁÌÁÍÔÉÄÇÓ ÊÁÊÉÏÕÆÇÓ ÐÁÐÁÌÁÊÁÑÉÏÓ ÖÁÑÏÓ ÊÅÑÁÔÓÉÍÉÏÕ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2015-2016)

Ο Διαμαντίδης, μαζί με τον Κακιούζη βραβεύτηκαν πριν την έναρξη του ματς, από τους Καλαμπόκη και Γιάνκοβιτς αντίστοιχα, ενώ ο αρχηγός του «τριφυλλιού», βραβεύτηκε και από την ομάδα του Φάρου, δια χειρός του αντιπροέδρου της, Βαγγέλη Τσάπα.

ÄÉÁÌÁÍÔÉÄÇÓ ÊÁÊÉÏÕÆÇÓ ÊÁËÁÌÐÏÕÊÇÓ ÃÉÁÍÊÏÂÉÔÓ ÐÁÐÁÌÁÊÁÑÉÏÓ ÖÁÑÏÓ ÊÅÑÁÔÓÉÍÉÏÕ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2015-2016)
ÄÉÁÌÁÍÔÉÄÇÓ ÖÁÑÏÓ ÊÅÑÁÔÓÉÍÉÏÕ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2015-2016)

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.660 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://panathinaikos24.gr/

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos24.gr στις Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.