ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

MVP ο Διαμαντίδης!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, στον τελευταίο του τελικό κυπέλλου στην καριέρα του, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, άλλη μία διάκριση για τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

MVP ο Διαμαντίδης!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναδείχθηκε MVP του μεγάλου τελικού, προσθέτοντας μία ακόμα τιμητική διάκριση στην πλούσια καριέρα του! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε το ματς με οκτώ πόντους, πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση, κατακτώντας τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη με τον σημερινό τελικό να μένει στην ιστορία, όντας ο τελευταίος του μεγάλου αρχηγού!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.