ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Πετύχαμε τον πρώτο από τους τρεις στόχους»

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς εξέφρασε την άποψη ότι κάθε κατάκτηση είναι διαφορετική!

Γιάνκοβιτς: «Πετύχαμε τον πρώτο από τους τρεις στόχους»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάνκοβιτς:

«Κάθε κατάκτηση είναι ξεχωριστή. Αυτό που μένει είναι ότι πετύχαμε τον πρώτο από τους τρεις στόχους. Θέλουμε ανάλογη συνέχεια. Το χαρήκαμε. Ο Φάρος έκανε μία σπουδαία πορεία, απέκλεισε πέντε ομάδες της Α1 και δίκαια έφτασε ως εδώ. Εμείς, όμως, θέλαμε να κάνουμε τη δουλειά μας».

«Μακάρι όλοι να έχουμε την πορεία τους» ανέφερε σε ερώτηση για τους Κακιούζη και Διαμαντίδη ενώ για την ατμόσφαιρα τόνισε:  «Ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα για άλλη μία φορά και ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.