ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Περήφανος που παίζω μαζί με τον Διαμαντίδη»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, εξέφρασε την υπερηφάνεια του, για το γεγονός, πως παίζει δίπλα στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Παπαγιάννης: «Περήφανος που παίζω μαζί με τον Διαμαντίδη»

Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού, μίλησε και για τον εαυτό του, τονίζοντας πως βελτιώνεται όλο και περισσότερο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παπαγιάννης στην κάμερα της NOVA:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον τίτλο. Τώρα πάμε δυνατά και στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα. Θέλαμε να χαρούμε τις στιγμές. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ που ο Διαμαντίδης βγήκε και MVP. Είναι ένας θρύλος και είμαι περήφανος που παίζω μαζί του».

Για την προσωπική του βελτίωσε, είπε:

«Προπόνηση με την προπόνηση βελτιώνεται κάθε παίκτης. Βέβαια, με τέτοιους συμπαίκτες πρώτης κλάσης, καταφέρνεις να παίρνεις κάτι μικρό ή μεγάλο που το βάζεις στο παιχνίδι σου».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.426 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.