ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ "ΣΑΛΕ"

Τζόρτζεβιτς: «Σας ευχαριστώ όλους»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, για τη βοήθεια που του έδωσαν για να κατακτήσει αυτόν τον τίτλο, τον οποίο αφήνει πίσω του, καθότι ακολουθεί ο Ερυθρός Αστέρας…

Τζόρτζεβιτς: «Σας ευχαριστώ όλους»

Ο τεχνικός των «πράσινων», στη συνέντευξη Τύπου, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, μίλησε για τη συνέχεια, αλλά και τους Χάντερ και Ουίλιαμς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, για την βοήθεια γι’ αυτόν τον τίτλο. Δεύτερον θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς Πολέμη για την πορεία τους μέχρι το τέλος. Πέρασαν στην ιστορία που γράφεται για όλα τα σπορ και όχι μόνο για το μπάσκετ. Όσον αφορά το παιχνίδι κάναμε ό,τι κάνουμε όλη τη σεζόν. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, είχαμε καλή νοοτροπία και καλή άμυνα. Ήταν κάτι που είχαμε δουλέψει και το δείξαμε στο γήπεδο. Ήταν μία καλή βραδιά για το μπάσκετ και για τον κόσμο μας, αλλά και το γεγονός ότι υπήρχαν πολλά παιδιά στο γήπεδο».

Για τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής και τα συναισθήματά του:

«Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος για τον τίτλο, αλλά όσο περιμέναμε για την απονομή συζητούσαμε για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα όπως και πριν τον αγώνα. Καλύτερα να ρωτήσετε κάποιον άλλο παίκτη όπως ο Φελντέιν που πήρε τον πρώτο του τίτλο».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Έλιοτ Γουίλιαμς που αρρώστησε και δεν έπαιξε, αλλά και τον Βινς Χάντερ που ακόμα δεν έχει παίξει:

«Όσον αφορά τον Χάντερ θέλω να πω ότι προσαρμόζεται στα συστήματά μας και την τακτική μας. Όσον αφορά τον Γούλιαμς θα βγει αύριο από το νοσοκομείο και πιστεύω ότι την Τρίτη θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.