ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χάνει Μπεργκ ο ΠΑΟ…

Ο Μάρκους Μπεργκ, με την κίτρινη κάρτα που πήρε απόψε, συμπλήρωσε επτά και ως εκ τούτου, θα πρέπει να λείψει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς του Παναθηναϊκού.

Χάνει Μπεργκ ο ΠΑΟ…

Ο Μάρκους Μπεργκ, σε μια φάση, στην οποία δέχθηκε φάουλ, το οποίο δεν σφύριξε ο Στυλιάρας, εκνευρίστηκε και διαμαρτυρήθηκε στον ρέφερι, ο οποίος τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα.

Ο Σουηδός, με αυτή, συμπλήρωσε επτά και θα πρέπει να μείνει εκτός στα δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, γι’ αυτό και ο Αντρέα Στραματσόνι, έβγαλε τον Μπεργκ από το γήπεδο, υπό τον φόβο, να μην τιμωρηθεί με δεύτερη κίτρινη, καθώς την επόμενη Κυριακή, είναι το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Ο Ιταλός τεχνικός του τριφυλλιού, θα πρέπει λοιπόν, να αποφασίσει σε ποια από τα ματς με Ηρακλή (εντός), Βέροια (εντός) και Αστέρα Τρίπολης (εκτός), θα αφήσει τον Μάρκους Μπεργκ εκτός αποστολής, ούτως ώστε να εκτίσει την ποινή του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.170 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.