ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Το παιχνίδι της χρονιάς με Ολυμπιακό»

Για την αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα από την ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον Σεμπάστιαν Λέτο, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, ο Αντρέα Στραματσόνι.

Στραματσόνι: «Το παιχνίδι της χρονιάς με Ολυμπιακό»

Ο Ιταλός τεχνικός, αναφέρθηκε στην αλλαγή συστήματος στο σημερινό παιχνίδι, σχολίασε τον Ολυμπιακό το πολύ σημαντικό ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας, ενώ μίλησε και για την παρουσία του Λέτο και το πόσο άλλαξε την εικόνα της ομάδας η είσοδος του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πρώτη νίκη μετά από καιρό στην έδρα του, τα στοιχεία που κρατάει από τη νίκη: «Πρώτα απ’ όλα είναι καλός ο τρόπος που αντέδρασε η ομάδα μετά την ήττα από ΑΕΚ. Επίσης αποφάσισα μετά από τα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ν’ αλλάξω το σύστημα της ομάδας ώστε να γίνουμε πιο επιθετικοί.

Με τους επιθετικογενείς παίκτες της ομάδας, αν αναγκάστηκε ν’ αλλάξει τα αγωνιστικά του πλάνα και το σύστημα της ομάδας: «Κατά την άποψη μου ένας σωστός προπονητής πρέπει να χρησιμοποιεί τους καλύτερους παίκτες. Γι’ αυτό προτίμησα να κάνω καλύτερο το παιχνίδι της ομάδας, ώστε να φανούν καλύτερα και στον αγωνιστικό χώρο. Είπα στους παίκτες πως σήμερα θα παίξουμε επιθετικά, αλλά αυτό θα γίνει αν υπάρξουν θυσίες και από σας. Ο «Βίγια» ο Καλτσάς και ο Βλαχοδήμος έκαναν πολύ καλό ματς σήμερα».

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Όλοι γνωρίζουμε πως πρόκειται για το παιχνίδι της χρονιάς, αφού δεν παίξαμε το αντίστοιχο στην έδρας μας.

Για τον Λέτο«Το πρώτο διάστημα θέλω να τον δω να συνεργάζεται με τον επιθετικό και θέλω να τον χρησιμοποιήσω σαν 9μισαρι για να δω και τη φυσική του κατάσταση. Τα παιχνίδια έχουν τη δική τους ιστορία. Γι’ αυτό προτίμησα να βάλω ένα διαφορετικό παίκτη σε σχέση με τον Βιγιαφάνιες, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει και τον επιθετικό (Μπεργκ). Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες μετά το γκολ και η είσοδος του Λέτο, διαφοροποίησε την κατάσταση».

Για τις αδυναμίες του Ολυμπιακού και το πού σκοπεύει να χτυπήσει: «Μπορεί να είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά σήμερα το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Από σήμερα έχουμε μπροστά μας μέρες για να προετοιμαστούμε καλύτερα και να φανούμε έτοιμοι για το ματς που ακολουθεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.