ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Θα ματώσουμε για τη νίκη στο ντέρμπι»

Για τη νίκη επί του Ατρόμητου, αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Πράνιτς: «Θα ματώσουμε για τη νίκη στο ντέρμπι»

Ο Κροάτης άσος, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Kick Off» του ΣΚΑΙ και εκεί τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, θα πρέπει να «ματώσουν» και να τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ντέρμπι που έρχεται, ώστε να χαρούν και οι φίλοι του «τριφυλλιού», μετά από μία άσχημη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό. Ήταν η κόρη μου εδώ και με ρωτούσε πότε θα νικήσουμε. Αυτό που χρειάζεται το ποδόσφαιρο είναι να σκοράρεις. Μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ και νικήσαμε.

Είναι φυσιολογική μια τέτοια εικόνα όταν παίζεις στο γήπεδό σου και είσαι μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να ρισκάρεις. Πάντα πρέπει να νικάς σε εντός έδρας ματς. Αυτό θέλαμε και αυτό κάναμε. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι, ξέρουμε την κρισιμότητά του και είναι καλό ότι πάμε με καλή ψυχολογία, μετά τη σημερινή νίκη», είπε αρχικά για το ματς με τον Ατρόμητο.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Η σεζόν έχει εξελιχθεί απογοητευτικά και για εμάς και για τους φιλάθλους μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να ματώσουμε, να πεθάνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα. Από την αρχή της σεζόν δεν αντιδράσαμε καλά και μετά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Προσπαθούμε πολύ σε κάθε ματς. Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο σκληρά δουλεύουμε. Το ερχόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για όλους, τουλάχιστον για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...