ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Πάμε για τη νίκη στο Καραϊσκάκης»

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στρέφει την προσοχή του ο Κάρλος Ζέκα ο οποίος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πάει να πάρει τη νίκη.

Ζέκα: «Πάμε για τη νίκη στο Καραϊσκάκης»

Ο αρχηγός της ομάδας του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην ψυχολογία της ομάδας, ενώ στάθηκε και στο μεγάλο ντέρμπι των δύο αιωνίων την επόμενη αγωνιστική στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Βάλαμε γρήγορα ένα γκολ. Μετά πέσαμε κάπως. Είναι φυσιολογικό, καθώς δεν είχαμε καλά αποτελέσματα και θέλαμε να το κρατήσουμε. Δεν είχαμε μεγάλα προβλήματα σε όλο το παιχνίδι και αξίζαμε αυτή την νίκη».

Για την επιστροφή του Λέτο: «Είναι καλό να έχεις τέτοιους παίκτες στην ομάδα. Νιώθω καλά που γύρισε και είμαι χαρούμενος που ήρθε να μας βοηθήσει. Πιστεύω πως μπορεί να κάνει μια πολύ καλή χρονιά».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 5.469 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Από την Τρίτη θα κοιτάξουμε αυτό το ματς. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να πω αν θα κάνουμε ξανά ένα αποτέλεσμα, όπως αυτό πρόπερσι. Πριν δύο χρόνια κανείς δεν το περίμενε. Ποτέ δεν ξέρεις, εμείς θα πάμε εκεί για να νικήσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, αλλά εμείς πάμε εκεί για τη νίκη. Αυτή είναι η νοοτροπία μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.