Ποδόσφαιρο

3.500 γκολ στην Α’ Εθνική

3.500 γκολ στην Α’ Εθνική

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες σκόραρε για το 2-0 απέναντι στον Ατρόμητο και με το γκολ του, ο Παναθηναϊκός έφτασε τα 3.500 στην Α' Εθνική.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις επιτυχίες, πήραν μία σημαντική νίκη στη Λεωφόρο και με το γκολ του Βιγιαφάνιες στο 70′ έγιναν η 2η ομάδα στην ιστορία της Α’ Εθνικής, που φτάνει ή ξεπερνάει τα 3.500 γκολ.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Ολυμπιακός, που έχει φτάσει τα 3.626 γκολ, ενώ μετά το «τριφύλλι» που είναι στη 2η θέση ακολουθεί η ΑΕΚ, με 3.231 τέρματα.

Το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στην Α’ Εθνική, σημειώθηκε από τον Ανδρέα Παπαεμμανουήλ το 1959, στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιγιαλείου με 2-1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version