Ποδόσφαιρο

Δίνει μπόι στα χαφ

Δίνει μπόι στα χαφ

Ενόψει Κασάμι, Μιλιβόγιεβιτς, Καμπιάσο ο «Στράμα» προβληματίζεται για την ανισότητα όγκου, δύναμης.

Η χρησιμοποίηση του Γιώργου Κουτρουμπή μπροστά απ’ τους στόπερ ίσως προδίδει μέρος των πλάνων του προπονητή ενόψει της «μητέρας των μαχών». Ο ΠΑΟ με Ζέκα, Εσιέν στερείται δύναμης και όγκου συγκριτικά με τους κεντρικούς χαφ των αντιπάλων, λαμβάνοντας υπόψη τα κορμιά των Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Καμπιάσο.

Ο μόνος που μπορεί να συγκριθεί μαζί τους είναι ο Μεχντί Αμπέντ που όμως διάγει μετριότατη σεζόν αν και κάτι μας λέει πως θα τον ξαναδούμε βασικό την Κυριακή μιας κι ο γηπεδούχος θα μπει στο Καραϊσκάκη με στόχο να επιτεθεί από το πρώτο λεπτό παρασυρμένος από τον κόσμο του. Συνεπώς ο «τοξοβόλος» θα πάρει τη θέση ενός εκ των Εβανζελίστα, Βιγιαφάνες αφού δεν νομίζουμε ότι ο κόουτς θα θελήσει να επιβάλλει ο ΠΑΟ τον ρυθμό του, κρατώντας περισσότερη ώρα τη μπάλα.

Η ομάδα παίζει καλύτερα μακριά από το «Απόστολος Νικολαϊδης» επί Ιταλού, στις αντεπιθέσεις οι μπαλαδόροι που διαθέτει έχουν βούτυρο στο ψωμί τους να «χώνονται» στους κενούς χώρους, επιλέγοντας το «τάισμα» ή τις συνεργασίες με τον Μάρκους Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version