ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η συνάντηση με τους… πρώην

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος βδομάδες τώρα δηλώνει ανυπόμονος ενόψει Καραϊσκάκη.

Η συνάντηση με τους… πρώην

Μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα κόντρα σε ΠΑΣ, ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος δεν ήταν αυτός που έπρεπε κόντρα σε ΑΕΚ, Ατρόμητο. Απέναντι στην «Ένωση» ο προπονητής του τα άκουσε επειδή τον κράτησε στο τερέν 90 λεπτά παρότι άφηνε όλες του τις προσπάθειες ημιτελείς («χρεώθηκε» και το γκολ του Βάργκας), χθες ήταν ο πρώτος που άλλαξε ο κόουτς!

Ο τεχνίτης εξτρέμ είναι λογικό να παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή του αφού είχε καιρό να αγωνιστεί, επιπλέον αυτή την εποχή όλος ο Παναθηναϊκός «ψάχνεται». Ο παίκτης περιμένει με αυξημένο κίνητρο το ντέρμπι, άλλωστε μετά την υπογραφή του είχε δηλώσει ότι περιμένει πως και πως το ματς στο Καραϊσκάκη γιατί χρωστά εξηγήσεις σ’ όσους δεν τον εκτίμησαν.

Η ικανότητά του στην προσωπική φάση είναι δεδομένη, λαμβάνοντας υπόψη ότι στα άκρα του «αιωνίου» παίζουν παίκτες είτε ντεφορμέ (Μαζουάκου), είτε πιο επιθετικογενείς (Σαλίνο, Ομάρ) η χρησιμοποίησή του ενδεχομένως να δημιουργήσει σύγχυση αφού κανείς απ’ τους οπισθοφύλακές τους δεν είναι εξπέρ στο ατομικό μαρκάρισμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.