Μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα κόντρα σε ΠΑΣ, ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος δεν ήταν αυτός που έπρεπε κόντρα σε ΑΕΚ, Ατρόμητο. Απέναντι στην «Ένωση» ο προπονητής του τα άκουσε επειδή τον κράτησε στο τερέν 90 λεπτά παρότι άφηνε όλες του τις προσπάθειες ημιτελείς («χρεώθηκε» και το γκολ του Βάργκας), χθες ήταν ο πρώτος που άλλαξε ο κόουτς!

Ο τεχνίτης εξτρέμ είναι λογικό να παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή του αφού είχε καιρό να αγωνιστεί, επιπλέον αυτή την εποχή όλος ο Παναθηναϊκός «ψάχνεται». Ο παίκτης περιμένει με αυξημένο κίνητρο το ντέρμπι, άλλωστε μετά την υπογραφή του είχε δηλώσει ότι περιμένει πως και πως το ματς στο Καραϊσκάκη γιατί χρωστά εξηγήσεις σ’ όσους δεν τον εκτίμησαν.

Η ικανότητά του στην προσωπική φάση είναι δεδομένη, λαμβάνοντας υπόψη ότι στα άκρα του «αιωνίου» παίζουν παίκτες είτε ντεφορμέ (Μαζουάκου), είτε πιο επιθετικογενείς (Σαλίνο, Ομάρ) η χρησιμοποίησή του ενδεχομένως να δημιουργήσει σύγχυση αφού κανείς απ’ τους οπισθοφύλακές τους δεν είναι εξπέρ στο ατομικό μαρκάρισμα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου