ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Χέινς…με δύο πραγματικούς θρύλους (pic)

Ο Μαρκίζ Χέινς, μέσα από φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram, αποθέωσε τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Αντώνη Φώτση.

Ο Χέινς...με δύο πραγματικούς θρύλους (pic)

Ο άσος του «τριφυλλιού», στιγμές μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, πήρε αγκαλιά τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Αντώνη Φώτση και πόζαραν μπροστά από τον φωτογραφικό φακό.

Ο 29χρονος, ανέβασε μάλιστα τη σχετική φωτογραφία στο instagram, με ένα μήνυμα που τα λέει όλα:  «Κυπελλούχοι. Είναι απίστευτο το γκρουπ των παικτών που παίζουμε μαζί. Μοιράζομαι τη φωτογραφία με δύο πραγματικούς θρύλους. Νιώθω ευλογημένος που είμαι κομμάτι όλων αυτών. Θα κάνω κορνίζα αυτή τη φωτογραφία σπίτι μου. Αλλά έχουμε ακόμα δύο κούπες να πάρουμε».

• CHAMPIONS • Unbelievable group of guys I’m playing with. And 2 absolute legends I’m sharing a photo with. Blessed to be a part of it all. I would frame this one for my house. But we still have 2 more championships to go get ☘☘☘

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MarQuez Haynes (@quez2zeros) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.