ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ήδη μετρά 6/7 κούπες!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκίνησε φουριόζος την παραγοντική του καριέρα, ενώ ο πατέρας του χρειάστηκε να περιμένει 12 χρόνια για να φτάσει τα έξι τρόπαια!

Ήδη μετρά 6/7 κούπες!

Το καλοκαίρι του 2012 με τον Ολυμπιακό να παίρνει πρωταθλήματα Ελλάδας, Ευρώπης και τον Ομπράντοβιτς μ’ άλλους δέκα παίκτες να χαιρετούν, το έργο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν εξ ορισμού δύσκολο. Με την Ελλάδα τσακισμένη από την οικονομική κρίση το νέο αφεντικό της ΚΑΕ κλήθηκε να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα και των θείων του έχοντας μικρότερο μπάτζετ στη διάθεσή του κι απέναντί του την καχυποψία του κόσμου για όσα είχαν συμβεί στην ΠΑΕ επί πολυμετοχικότητας.

Κάνοντας συζητήσιμες επιλογές (Πεδουλάκης, Ιβάνοβιτς, Κίτσεν, Αρμστρονγκ, Πάνκο, Σκορδίλης, Γιαννόπουλος, Ξανθόπουλος, Μόργκαν, Σχορτσιανίτης, Μπανκς, Κούπερ) και βελτιώνοντας τα πράγματα στην πορεία (πολλές φορές υπερβαίνοντας τον προϋπολογισμό) ο τιμονιέρης του πιο πετυχημένου τμήματος στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού μπορεί να υπερηφανεύεται ότι από πλευράς αριθμών πρόλαβε (κιόλας) να υπερβεί τα κατορθώματα των προκατόχων του.

Εκτός κι αν θεωρούμε μικρό κατόρθωμα τους 6/7 εγχώριους τίτλους που μετρά η ομάδα επί των ημερών του! Ο πατέρας του ενεργοποιήθηκε στο μπάσκετ το 1988 (είχε συμμετοχή στην έλευση του Έντγκαρ Τζόουνς την χρονιά 1988-89), πήρε τον πρώτο του τίτλο το 1993 (κύπελλο Ελλάδας), ενώ για να συμπληρώσει έξι κούπες έπρεπε να περιμένει 12 έτη!

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 39.873 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι να έρθει το δεύτερο ευρωπαϊκό στη Θεσσαλονίκη (που ήταν η έκτη κούπα, μετά το Παρίσι, τα κύπελλα 1993, 1996, τα πρωταθλήματα 1998, 99 και το διηπειρωτικό του 1997) η οικογένεια είχε ήδη σκορπίσει ποταμούς δισεκατομμυρίων (Τζόουνς, Ντέιβις, Αλβέρτης, Μυριούνης, Οικονόμου, Γκάλης, Κόμαζετς, Βράνκοβιτς, Βολκόφ, Πετσάρσκι, Γιαννάκης, Πάσπαλι, Σταυρακόπουλος, Σοκ, Κούουσμα, Παταβούκας, Ουίλκινς, Κόρφας, Ράτζα, Ντίνκινς, Σκοτ, Κοχ, Χριστοδούλου, Καλαϊτζής, Ράτζα, Μποντίρογκα, Τζεντίλε, Κάτας, Ρέμπρατσα), βλέποντας στο μεσοδιάστημα τα εγχώρια πρωτεία να πηγαίνουν στον Ολυμπιακό των κατσαπλιάδων.

Η μεγάλη επιτυχία του ιδιοκτήτη είναι ότι διέλυσε κάθε σκέψη εγκαθίδρυσης δυναστείας των απέναντι όταν όλες οι συνθήκες τους ευνοούσαν (αποχώρηση Ζοτς, μεταγραφή Σπανούλη, δημιουργία ελληνικού κορμού, κατάκτηση ευρωπαϊκών τροπαίων)…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.