ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕ ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ!

Φαρσοκωμωδία!

Τόσο η συνάντηση του Κοντονή με τους με τους ιδιοκτήτες των μεγάλων όσο και η σύσκεψη στη Super League φαίνεται να καταλήγει σε...φιάσκο!

Φαρσοκωμωδία!

Σε ναυάγιο φαίνεται να καταλήγουν οι δύο συναντήσεις με τους μεγαλαμετόχους των 4 ΠΑΕ. Από τη μία, η πρώτη με τον Στάυρο Κοντονή φαίνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν επιθυμεί να συμμετάσχει και οι άλλοι τρεις βλέπουν ότι δεν έχει ουσία καμία τέτοια συνάντηση.

Σε ό, τι έχει να κάνει με την πρόσκληση του Γιώργου Μποροβήλου, αυτή θα πραγματοποιηθεί χωρίς τους ιδιοκτήτες των «μεγάλων», παρά μόνο με εκπροσώπους. Αυτό σημαίνει ότι και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του υπόδικου προέδρου της Λίγκας, έπεσε στο κενό…

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...