ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Παρ’ ολίγον ξύλο ανάμεσα σε Παπαθανασάκη-Θεοδωρίδη!

Μεγάλη ένταση υπήρξε στην άτυπη σύσκεψη των ιδιοκτητών των ΠΑΕ, ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρο Παπαθανασάκη και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη. Διαβάστε τους απίστευτους διαλόγους...

Παρ' ολίγον ξύλο ανάμεσα σε Παπαθανασάκη-Θεοδωρίδη!

Το άτυπο ΔΣ της Super League συνεχίζεται και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε μετωπική επίθεση της πλευράς του Ηρακλή προς τον Ολυμπιακό, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να έχει έντονη λογομαχία με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη.

Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά ανάμεσα στους δύο άνδρες και κάπου εκεί χρειάστηκε η παρέμβαση των υπολοίπων μελών της Λίγκας για να ηρεμήσει κάπως η κατάσταση με το ΔΣ να συνεχίζεται, αφού ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του Θεοδωρίδη.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ