Μπάσκετ

«Αγαπώ τον ΠΑΟ και την ιστορία του…»

«Αγαπώ τον ΠΑΟ και την ιστορία του…»

Την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του, έκανε γνωστή μιλώντας στον ΟΤΕ TV, ο Μάριο Χεζόνια.

Ο Κροάτης φόργουορντ μεταξύ άλλων, μίλησε και για την πορεία του Παναθηναϊκού που όπως τόνισε παρακολουθεί συχνά, εκφράζοντας και την αγάπη του για την ιστορία της ομάδας.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στην Μπαρτσελόνα και τον περσινό της αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Ξέρω κόσμο που είναι κοντά στους ιδιοκτήτες. Αγαπώ την ομάδα και την ιστορία της. Δεν έχω, όμως, πολύ χρόνο για να την παρακολουθώ».

Για τον περσινό αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τον Ολυμπιακό: «Mετά το 1-0 δεν τα πήγαμε καθόλου καλά και μας συνέτριψαν. Δεν ξέρω τι συνέβη. Ο Ολυμπιακός με τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη και τον Μάντζαρη είχε πολύ καλή ομάδα. Έγινε το 1-1, μετά πήγαμε στην Αθήνα και με τον κόσμο τους μας νίκησαν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version