ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πολλά άλλαξαν από τον Ιανουάριο

Το μόνο βέβαιο είναι πως την Παρασκευή το βράδυ ο Τζέιμς Φελντέιν δεν θα χρειαστεί να πατήσει παρκέ για 38 λεπτά, όπως συνέβη στις 15/1!

Πολλά άλλαξαν από τον Ιανουάριο

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμιά σχέση με το σύνολο που αγκομαχούσε τις πρώτες μέρες του 2016 (νίκες με χίλια ζόρια εναντίον ΠΑΟΚ, Μάλαγα και ήττα από τον Αστέρα) λόγω απουσίας «φρέσκων» ποδιών.

Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, παίζει όμορφο μπάσκετ και το μόνο βέβαιο είναι πως την Παρασκευή το βράδυ ο Τζέιμς Φελντέιν δεν θα χρειαστεί να πατήσει παρκέ για 38 λεπτά, όπως συνέβη στις 15/1! Ο Εξάστερος μεταμορφώθηκε, τα γρήγορα κορμιά στην περιφέρεια καλύπτουν τις αμυντικές αδυναμίες των ψηλών κι ο Γκιστ δεν χρειάζεται να τρέχει παντού για να καλύπτει τρύπες.

Θα ήταν ευχής έργον αν μπορούσε να βοηθήσει κι ο Βινς Χάντερ, άλλωστε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο κόουτς Ράντονιτς σημάδεψε τον Ραντούλιτσα ποντάροντας στην απομόνωση του Σέρβου σέντερ που φορτώθηκε με δύο φάουλ σε δύο λεπτά!

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής του Αστέρα θα έχει δυσκολότερο έργο αυτή τη φορά μιας και στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ έπεσε πάνω σε μια εξουθενωμένη, δίχως λύσεις ομάδα, που είδε τα βασικά της «τριάρια» (Πάβλοβιτς, Γιάνκοβιτς) να προσφέρουν μαζί 3 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ και κατέφυγε σε λύσεις με τον Βλάντο να κατεβάζει μπάλα μόνο και μόνο επειδή ο «Σάλε» ήθελε να εξοικονομήσει ενέργεια σε Διαμαντίδη, Καλάθη ώστε να μην του «μείνουν» στο γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.