Ποδόσφαιρο

Ξανά εκτός Τελάντερ-Χουχούμης

Ξανά εκτός Τελάντερ-Χουχούμης

Δεν συμμετείχαν ούτε στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, οι Ράσμους Τελάντερ και Διαμαντής Χουχούμης.

Τελάντερ και Χουχούμης δεν κατάφεραν να προπονηθούν ούτε το απόγευμα, καθώς ταλαιπωρούνται από γρίπη και έμειναν εκτός. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν και την απογευματινή προπόνηση τους, χωρίς άλλες απώλειες για τον Αντρέα Στραματσόνι.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα με μπάλα, τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.  Επόμενη προπόνηση για το «τριφύλλι», αύριο το μεσημέρι στις 15:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version