ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Για τον σύλλογο και τους οπαδούς μας»

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για μισή ώρα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, βάζοντάς τους σε κλίμα, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Για τον σύλλογο και τους οπαδούς μας»

Ο Ιταλός προσπάθησε να… πωρώσει τους παίκτες της ομάδας. Πριν από την προπόνηση τους μίλησε, ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού της Κυριακής, ζητώντας τους μόνο τη νίκη για τους εαυτούς τους τον, σύλλογο και τους οπαδούς! Παράλληλα, ζήτησε πάθος στις προπονήσεις, για να τον… βάλουν σε δύσκολη θέση για την επιλογή της ενδεκάδας.

«Είναι το μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς και το ξέρετε καλά, ειδικά οι παλαιότεροι. Πρέπει να πάμε εκεί για τη νίκη και τίποτε άλλο. Δεν έχει σημασία η βαθμολογική διαφορά. Πρέπει να νικήσουμε! Θέλω να έχετε πάθος και σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να το δείξετε στις προπονήσεις. Να με βάλετε σε δύσκολη θέση για την επιλογή της ενδεκάδας», τόνισε, αρχικά, ο Στραματσόνι και συνέχισε:

«Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, αγωνιστικά και ψυχολογικά. Θα δούμε πολύ καλά την τακτική μας και πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλό μας. Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και δεν θα δεχθώ νεύρα στο παιχνίδι, ό, τι κι αν κάνει ο διαιτητής».

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τέλος, ο Ιταλός αναφέρθηκε και στο ματς του πρώτου γύρου που δεν έγινε ποτέ: «Θυμάστε ότι το παιχνίδι στο γήπεδο μας δεν έγινε για διάφορους λόγους. Τώρα θα πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη. Το οφείλουμε πρώτα στους εαυτούς, στον σύλλογο και τους οπαδούς μας».

Πλέον, καταλαβαίνετε ότι μπαίνουμε και… επισήμως σε ρυθμούς ντέρμπι, με τον Στραματσόνι να προσπαθεί να παθιάσει τους παίκτες του, ενόψει του αγώνα. Ακολουθούν τέσσερις ακόμη μέρες και είναι σίγουρο ότι θα γίνουν κι άλλες ομιλίες από τον Ιταλό προπονητή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.