ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΞΑΝΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Παράδοση άνευ όρων…

Ο Παναθηναϊκός για μια ακόμη φορά, δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και διασύρθηκε με 18-5, από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, στο-θεωρητικά-ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, κάτι πρέπει να αλλάξει στο τμήμα, το οποίο πίκρανε για άλλη μια φορά τον κόσμο της ομάδας.

Παράδοση άνευ όρων...

Ο Παναθηναϊκός δε στόχευε τη νίκη, αλλά μια αξιοπρεπή εμφάνιση, ωστόσο δεν το κατάφερε, χάνοντας με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό για άλλη μια φορά. Η ομάδα του Τεό Λοράντου, αντιστάθηκε για πολύ λίγο, στην αρχή της πρώτης περιόδου και από κει και πέρα, παραδόθηκε άνευ όρων.

Συνολικά, τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έχουν γνωρίσει την ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο τους, 9 φορές(!) μαζί με την αποψινή, γεγονός που μόνο πίκρα και οργή φέρνει στον κόσμο, ο οποίος βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να μην μπορεί να αντισταθεί.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Το ματς

Με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει το πρώτο σπριντ, άρχισε το ματς, ωστόσο το πρώτο σουτ των «πράσινων» δεν βρήκε στόχο, με τον Μάγιαρακ να σκοράρει από μακριά, για το 1-0. Η ασφυκτική άμυνα του Ολυμπιακού δεν άφηνε χώρο στους «πράσινους» να πλησιάσουν κοντά στο τέρμα, αλλά από τη γωνία ο Κόνγουει, βρήκε χώρο και σκόραρε για το 1-1, σε μια επίθεση με παραπάνω παίκτη για το «τριφύλλι».

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού «έκλειναν» μέσα, προκειμένου να μην πάει η μπάλα στον Φουντούλη, ωστόσο οι γηπεδούχοι με μακρινά σουτ, έβρισκαν δίχτυα, εκμεταλλευόμενοι το ρίσκο της άμυνας των «πρασίνων» (3-1, 04:20).

Ο Καραμπέτσος με δύο πολύ καλές και δύσκολες αποκρούσεις, κράτησε το σκορ στα ίδια επίπεδα για πάνω από δύο λεπτά, ο Γαβαλάς εκμεταλλεύτηκε το κενό της άμυνας του Ολυμπιακού, για το 3-2, με τον Παναθηναϊκό να βγάζει άλλη μια καλή άμυνα και τον Τεό Λοράντο να παίρνει το πρώτο του τάιμ άουτ στην αναμέτρηση.

Οι πάσες των παικτών του Παναθηναϊκού δεν μπορούσαν να περάσουν την μπάλα στον φουνταριστό, οι ερυθρόλευκοι έβγαζαν αντεπιθέσεις, σε μία εξ΄αυτών, ο Μουρίκης έκανε το 4-2, με τον Παναθηναϊκό να αργεί να εκδηλώσει επίθεση, με αποτέλεσμα το σουτ του Καρούντζου, να μην βρει στόχο στα 2΄΄.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Λύγισε γρήγορα…

Με τον Λοράντο να έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες του και τον Ολυμπιακό να προηγείται ήδη με δύο γκολ, άρχισε η 2η περίοδος, με τον Δερμιτζάκη να μην μπορεί να σκοράρει από καλή θέση, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει εκμεταλλευτεί τις 4 φορές που βρέθηκε με παίκτη παραπάνω.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε άλλη μία καλή άμυνα, ο Αφρουδάκης με τον Δελακά κολλημένο πάνω του, έβαλε ένα εντυπωσιακό γκολ για το 4-3 (06:00), δείχνοντας σημάδια αφύπνισης για το «τριφύλλι».

Ο Δελακάς, εκμεταλλευόμενος το χώρο που του έδωσε ο Δερμιτζάκης, σούταρε από μακριά για το 5-3, σε μια επίθεση που θα μπορούσε να αποτρέψει η ομάδα του Λοράντου, ο Βιτέλας με ένα όμορφο γυριστό απείλησε τον Πάβιτς, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Μυλωνάκη να σκοράρει για το 6-3, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει τη διαφορά, ξανά στα τρία τέρματα.

Με πέναλτι που εκτέλεσε ο Φουντούλης, οι γηπεδούχοι ανέβασαν τη διαφορά στους 4 (7-3, 3:46), ο Παναθηναϊκός απειλούσε μόνο από μακριά, δεν έβρισκε στόχο, ο Γαβαλάς με ένα τραγικό λάθος, μετά από λάθος απόφαση του διαιτητή, ο Φουντούλης έκανε το 8-3, με το ματς δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό να έχει πάρει το δρόμο του.

Ο Πάβιτς όποτε χρειαζόταν, «έκλεινε» το τέρμα του, με τον Παναθηναϊκό να μην βρίσκει σκορ, έχοντας σκοράρει μόλις ένα τέρμα στο δεύτερο οκτάλεπτο.

Με τον Βλαχόπουλο να σκοράρει με το… καλημέρα στην τρίτη περίοδο δις (10-3), ο Παναθηναϊκός βρισκόταν προ ενός διασυρμού, καθώς Πάβιτς και ατυχία (σε κάποιες φάσεις), δεν επέτρεπαν στην ομάδα του Λοράντου να βρει γκολ και να μειώσει το σκορ.

Ο Μυλωνάκης έκλεψε από τον Δερμιτζάκη (τραγικό λάθος) και στον αιφνιδιασμό ο Φουντούλης έκανε το 11-3, με το σκορ να ξεφεύγει πολύ και τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

1424831

Γκολ μετά από ώρα

Ο Γιώργος Αφρουδάκης με ένα όμορφο γκολ, έδωσε μια ανάσα στην ομάδα του (11-4), στα μισά της τρίτης περιόδου, ο Καραμπέτσος προσπαθούσε να σώσει ό,τι μπορούσε, ο Καρούτζος σε μια μακρινή προσπάθεια, δεν κατάφερε να σκοράρει (2:48).

Ο Μουρίκης από κοντά, έκανε το 12-4 (1:42), ο Παναθηναϊκός είχε αρχίσει να κουράζεται, με αποτέλεσμα να ρίξει τον ρυθμό του, ενώ ξανά ο Μουρίκης με γκολ από μακριά και πάλι, διαμόρφωσε το 13-4, στα τέλη της τρίτης περιόδου. Ο Καρούντζος αστόχησε από κοντά, αφού δοκάρι και Πάβιτς έδιωξαν την μπάλα, σε μια καλή ευκαιρία των πράσινων, λίγα δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του οκταλέπτου.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Τυπική διαδικασία… πικρό οκτάλεπτο

Με το ματς να μην έχει τον ίδιο γρήγορο ρυθμό στην τελευταία περίοδο, οι δύο ομάδες-με το αποτέλεσμα να έχει κριθεί-δοκίμασαν πράγματα στην πισίνα του κολυμβητηρίου του Πειραιά, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 18-5.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-1, 5-1, 5-1.

Ολυμπιακός (Θόδωρος Βλάχος): Βλαχόπουλος 4, Φουντούλης 3, Μουρίκης 3, Μάγιαρακ 2, Κολόμβος 2, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Γούνας 1.

Παναθηναϊκός (Τεό Λοράντος): Αφρουδάκης 2, Δερμιτζάκης 1, Κόνγουεϊ 1, Γαβαλάς 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE